Coronaproof

Deze tijden vragen om nieuwe initiatieven, en wij denken graag met je mee!

Drive-in & Drive-thru concepten zijn gelukkig nog wel mogelijk en de gesloten ruimte van een auto maakt dat er in kleine groepjes genoten kan worden van een ‘personeelsuitje’. Een puzzelroute langs verschillende locaties voor medewerkers en hun gezinnen, een film kijken vanuit je auto of een kerstpakketten Drive Thru; nog steeds zijn er opties om samen te komen en dit bizarre jaar af te sluiten.

Onze Volkswagen Kevers zijn net dat kleine beetje extra waardoor het onvergetelijk zal worden. Laat je gasten ervaren hoe het is om even back-to-basic te gaan, in een authentieke Kever Cabrio zonder climate control, ESP en stuurbekrachtiging. Ook voor bijrijders en deelnemers zonder rijbewijs is een Volkswagen Kever een beleving. Onze kevers zijn door het hele land inzetbaar en een volle tank en technische achterwacht zijn altijd inbegrepen.

Naast Volkswagen kevers, beschikken we ook over Volkswagen T1 en Volkswagen T2 busjes. Deze zijn uitermate geschikt voor de uitgifte van de kerstpakketten. In een sfeervolle setting op je bedrijfslocatie, of op de weg voor uitgifte langs de deuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden of zelf een leuk idee?

Neem dan contact met ons op