Veelgestelde vragen

 • Kunnen we bij jullie een volledig verzorgd arrangement boeken?

  Onze expertise ligt vooral bij de oldtimers, maar ook organiseren zit in ons bloed. Onze klanten zijn voornamelijk evenementenbureau die zelf een creatieve touch aan elke rally geven. Daarnaast hebben wij ook verschillende partners door heel Nederland die wél een compleet verzorgd arrangement aanbieden. Mocht je voor een rally door de Twentse landschappen willen gaan, dan ben je bij deze partner aan het juiste adres. Tijdens de rally’s zijn wij er wel altijd bij en zorgen wij voor de technische ondersteuning en achterwacht tijdens het evenement. Heb je zelf ideeën hoe je deze oldtimers wil gaan inzetten, dan denken en helpen we altijd graag met je mee!

 • Wat houdt een partnerschap in?

  Kever Cabrio Rally werkt hoofdzakelijk samen met evenementenbureaus. Kever Cabrio Rally maakt het voor partners mogelijk om een vernieuwende en veelzijdige activiteit aan te bieden. Samen met onze partners weten we iedere keer weer een glimlach te toveren op het gezicht van de gasten. Kever Cabrio Rally kan goed meedenken met de partners, dit levert een win-win situatie op. Benieuwd naar de vele voordelen? Neem dan hier contact op.

 • Wat is de toegevoegde waarde als partner?

  Kever Cabrio Rally is al meer dan 10 jaar actief binnen de evenementenbranche. Al onze Kevers zijn uitsluitend Cabrio’s (type 1303) ze zijn allemaal goed onderhouden en zien er stuk voor stuk prachtig uit. We hebben verschillende extra’s wat we graag aanbieden aan onze partners; zoals gepersonaliseerde rallybordjes en bedrukking van het bedrijfslogo op de Kevers. Tevens geven wij veel om gepersonaliseerde rally’s. We denken graag mee met bijvoorbeeld culinaire invulling in de door ons geleverde picknickmand of een unieke route met een avontuurlijk roadbook.

 • Kan ik als particulier ook een Kever Cabrio huren?

  Ook als particulier is het mogelijk om een Kever Cabrio te huren. De Kevers kunnen onder ander als trouwauto worden ingezet, maar ook voor een heerlijk dagje touren door Nederland of Duitsland ben je bij ons aan het juiste adres. Niet bekend in onze regio? Geen probleem, wij hebben een speciaal roadbook voor particulieren welk je door de mooiste plekjes van Twente zal brengen.

 • Op welke locaties is een Kever Cabrio Rally mogelijk?

  Zelf zijn wij gevestigd in Twente in Weerselo, maar aangezien onze Kever Cabrio’s op transport kunnen, zijn ze vrijwel overal in Nederland, Duitsland en België in te zetten! Daarnaast hebben wij verschillende partners door heel Nederland waar wij graag mee samen werken.